EGM 50 jaar! Tijd voor een mooi feestje

Samenzijn met collega's en genodigden

Op vrijdag 13 september vierden we met alle EGM-ers, oud-collega’s, opdrachtgevers, ontwikkelaars, adviseurs, aannemers en levenspartners het 50-jarig bestaan van EGM. Een ontzettend gezellig feest met de mensen waarmee en waarvoor we het doen.

 

 

In FENIX draaide het om de mensen. Met z’n allen keken we terug en droomden we vooruit. Aan tafel bij Astrid Joosten zaten onder meer Teun Wartenbergh van ASML en Rob Wouters van Oogcentrum Noordholland. Twee opdrachtgevers die net zoveel op elkaar lijken als dat ze verschillen en juist samen exemplarisch zijn voor de samenwerkingen met EGM. In de afgelopen 50 jaar hebben bijna 1.200 EGM-ers zo’n 5.000 projecten in meer dan 50 landen gerealiseerd. Daarmee heeft EGM een impact op onze maatschappij waar we trots op kunnen zijn en waar vrijdag mooie verhalen en oneindige anekdotes over werden gedeeld.

Dank aan iedereen die aanwezig was, en vooral ook aan iedereen die samen met EGM het bureau en de projecten heeft vormgegeven. Vol energie bouwen we verder aan een samenleving met gezonde en fijne gebouwen en plekken. Tot snel aan tafel.

 

Videoproductie: Eyecatcher, de filmmakers