EGM r&d

Kennis is de motor van vernieuwing voor architectuur. EGM r&d onderzoekt en ontwikkelt deze kennis, zowel praktisch als wetenschappelijk en altijd ter ondersteuning en versterking van onze opdrachtgever.

Research & development

EGM r&d ontwerpt onderzoekend. Wij maken analyses van trend-ontwikkelingen en doen wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast geven wij lezingen, gastcolleges en houden workshops met experts. Door in dialoog te gaan met onderwijsinstellingen, eindgebruikers en bestuurders zijn wij in staat de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar ruimtelijke oplossingen.

 

Ons team heeft een brede kijk op de wereld en kijkt verder dan het architectonisch perspectief alleen. Wij stellen andere vragen en komen met verfrissende inzichten. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar organisatiestructuren en werkprocessen die van belang zijn voor een goed werkend ontwerp.

 

Wij ontwikkelen nieuwe ontwerptools. Hierbij maken wij gebruik van virtual en augmented reality en doen onderzoek door middel van bijvoorbeeld simulaties of virtuele mock up kamers. Afhankelijk van de vraag passen wij diverse technieken toe. Met nieuwe tools als interactieve apps maken wij onze kennis en ervaring zo zichtbaar mogelijk voor onze gebruikers.

Bel mij terug

Verzenden