SMART BUILDINGS

Slimme gebouwen zijn in staat zich aan te passen aan de gebruikers, dit biedt nieuwe mogelijkheden voor een comfortabele en duurzame omgeving

Smart buildings

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin smart buildings de norm worden, met veel techniek aan de achterkant en de focus op de beleving. Smart buildings zijn gebouwen uitgerust met slimme technieken om de zelfredzaamheid van gebruikers te ondersteunen. Door de nieuwste trends en technieken te integreren in ons ontwerp, laten we uw gebouw nog beter aansluiten bij de behoefte van de gebruikers.

Indoor Analytics

Daarnaast bieden de smart technologieën nieuwe tools om meer inzicht te krijgen in het gebruik van gebouwen. Zo kunnen wij mogelijke scenario’s voor het toekomstige gebruik van ontwerpen op een betere manier ontwikkelen. Een voorbeeld van deze nieuwe tools is Indoor Analytics. Op basis van data die wij invoeren, kunnen wij virtuele mensen plaatsen en laten bewegen door het ontwerp. Deze en andere nieuwe tools worden gebruikt om tot nog betere inzichten te komen en zo een nog beter passend ontwerp te tekenen voor onze eindgebruikers.

Bel mij terug

Verzenden