Interieurontwerp voor werkomgevingen

Inspireer mij

Interieurontwerp voor werkomgevingen

Interieurontwerp voor werkomgevingen

Een EGM-interieur is een op maat gesneden omgeving: een blauwdruk van uw organisatie

Stadhuis Hengelo, hoofdentree en publieksplein

1 / 8

GGZ Breburg Tilburg, werkomgeving

2 / 8

Duurzaam en toekomstbestendig interieurontwerp voor kantoorgebouw om te werken, bezoeken en ontmoeten

3 / 8

Fontys Nexus Hogeschool Eindhoven, inspirerende, uitnodigende en toekomstbestendige leeromgeving

4 / 8

Innovatief hospitality concept (The Accelerator), prettige werkomgeving en een hospitality concept dat ontzorgt

5 / 8

Stadhuis Hengelo, werk- en stilteplekken

6 / 8

GGZ Breburg Tilburg, ontvangstgebied

7 / 8

Multi tenant kantoorgebouw Diemen, vergaderen en ontmoeten

8 / 8

X

Interieurontwerp voor werkomgevingen

De mogelijkheden voor het inrichten van uw nieuwe werkomgeving zijn eindeloos. EGM interieur is de ideale partner om u te adviseren op dit gebied. Naast een inspirerende nieuwe look is het belangrijk dat een werkomgeving de processen van uw onderneming ondersteunt. Graag treden we daarom met u in dialoog over uw manier van werken, nu en in de toekomst. Dit doen we in de vorm van workshops en interviews. Ook gebruiken we hierbij nieuwe technieken als EGM Indoor Analytics. Zo leggen we samen de basis voor uw nieuwe ideale werkomgeving.

Brick, Bytes & Behavior

Naast een gebouwde omgeving die voor u voelt als een maatpak, adviseren wij u over de te gebruiken digitale middelen en het verbeteren van de samenwerking en processen in uw organisatie. Kortom, Bricks, Bytes and Behaviour. Met deze drie pijlers in evenwicht, ontstaat een werkomgeving die u en uw medewerkers dagelijks optimaal faciliteert en inspireert. Uw werkomgeving is het visitekaartje van uw organisatie; het uitstralen van uw identiteit is wat wij graag voor u realiseren.

Duurzame werkplekken

Wij ontwerpen toekomstgerichte werkomgevingen. Daarom werken wij bijvoorbeeld met Smart Grid, een systeem dat belangrijke data over het gebouw verzameld. Op basis van verzamelde data wordt energie efficiënter ingezet. Denk hierbij aan het slim en actief sturen van verlichting, verwarming en koeling. Ook maken wij in uw interieur waar mogelijk gebruik van duurzame en robuuste materialen. Voor ons vanzelfsprekend, we adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen voor uw werkomgeving.

Bel mij terug

Verzenden