EGM architecten is één van de meest innovatieve en kennisintensieve architectenbureaus van Nederland. Al meer dan 50 jaar vervullen we onze voortrekkersrol met een duurzame en proactieve benadering van architectuur. Het resultaat is een breed scala aan onderscheidende gebouwen voor zorg, overheid, onderwijs, onderzoek, maatschappij en bedrijfsleven, in binnen- én buitenland.

 

Architectuur + Kennis + Samenleving

We combineren schoonheid met functionaliteit. Een gebouw moet mooi zijn, maar vooral doen waar het voor bedoeld is: processen ondersteunen en zorgen dat mensen zich er prettig voelen.

De maatschappij verandert voortdurend. We wachten niet af, maar kijken vooruit. Hierdoor kunnen we met onze ontwerpen adequaat inspelen op toekomstige wensen en ambities van opdrachtgevers.

We ontwerpen voor de mensen in het gebouw. Daarbij is een gebouw niet een op zichzelf staand iets, maar maakt het altijd deel uit van de samenleving.

 

We halen voldoening uit het vertalen van complexe opgaven in hoogwaardige gebouwen met een optimaal gebruikscomfort: architectuur als instrument om echte vraagstukken aan te pakken. Dit doen we binnen een integraal werkend architectenbureau met alle disciplines in huis, van stedenbouw tot interieur, van programmeurs tot BIM-managers en -modelleurs, van kostendeskundigen tot bouwpathologen en BREEAM-experts en assessoren. Wij geloven in de wisselwerking, de onderlinge inspiratie en het bedrijfsmatig succes van de verschillende disciplines die werkzaam zijn binnen EGM. Voor elke opdracht stellen we het passende team samen dat kennis en ervaring optimaal bundelt voor de opdrachtgever.

Vlieg door het gerenoveerde 

Experience Center in Nijmegen

 

(c)Radboudumc

Bel mij terug

Verzenden