Interieurontwerp voor hotel & leisure

Inspireer mij

Interieurontwerp voor hotel & leisure

Optimale beleving en vrijetijdsbesteding in een omgeving op maat. Gebouwen die geworteld zijn in cultuur

Erasmus MC Rotterdam, paviljoen in de Passage

1 / 8

Multi tenant kantoorgebouw Diemen, ontvangstgebied

2 / 8

Sportpaviljoen Fletiomare-Oost Utrecht

3 / 8

Reinier de Graaf Ziekenhuis Delft, ontvangst- en wachtruimte in de centrale hal

4 / 8

Erasmus MC Rotterdam, sportcentrum

5 / 8

Erasmus MC Rotterdam, Kanker Instituut PATIO

6 / 8

De Brinck Nieuw Unicum Zandvoort

7 / 8

Multi tenant kantoorgebouw Diemen, restaurant

8 / 8

X

Interieurontwerp voor hotel & leisure

Hotel & leisure is een zeer competitieve markt. De sector is sterk groeiend, enorm divers in uitingen en de consument speelt meer dan waar dan ook een essentiële rol. Juist daarom zijn een herkenbare eigen identiteit, verbondenheid met de directe culturele en stedelijke omgeving en een totaalbeleving belangrijke onderscheidende factoren voor uw onderneming. Het concept, de functionaliteit en de beleving moeten in één lijn liggen en een continue beleving garanderen.

 

EGM interieur betrekt materiaalkeuze, lichtontwerp, kunst, groeninrichting, grafische vormgeving en multimedia in de beleving. Onze ontwerpers hebben ruime ervaring op het gebied van hospitality design en bespreken graag met u de laatste nationale en internationale trends in lifestyle, cultuur en leisure.

Voor en achter de schermen een onderscheidend interieur

Uw achterliggende organisatie en logistiek gaan naadloos en ongemerkt aansluiten op de beleving. Procesvoortgang, kwaliteitscontroles, technische meldingen en leveringen worden door EGM interieur ingepast in de functionele en technische opzet van het ontwerp met de nadruk op efficiënte en snelheid van handelen en met oog voor de kansen van Smart Building. In het ontwerpproces helpen wij u met virtuele tours door het ontwerp middels virtual reality en augmented reality om de belevingservaring exact aan te laten sluiten bij de verwachtingen van u en uw klanten.

Bel mij terug

Verzenden