Tom Kievit: Bouwkunde Hogeschool Rotterdam

'Een stage bij EGM kan ik dan ook zeker weten aanraden'

Vierentwintig weken geleden begon mijn stage bij EGM, alhoewel er door de relaxte en verwelkomende gesprekken van te voren genoeg reden was om me op mijn gemak te voelen. Was dit toch nog vrij spannend, want bij je eerste echte stage weet je niet goed wat je moet verwachten.

EGM is voor mij die eerste echte stage geweest. De eerste weken waren dan ook even flink wennen aan de nieuwe situatie, maar zowel mijn begeleider als de andere collega’s hebben mij erg welkom laten voelen. Iedereen helpt je graag als je een vraag hebt en je zal er ongetwijfeld een aantal hebben, maakt niet uit of de vraag gaat over het project waar je aan werkt of een school opdracht. Al met al is het een erg fijne ervaring geweest. EGM is dan wel een groot bedrijf, maar de meeste mensen zal je snel leren kennen door de meerdere bijeenkomsten en uitjes.

 

EGM is een bedrijf met veel kennis in huis, projecten die je niet zo snel bij andere tegen zal komen en waar je dus ook een hoop van kunt leren. Een stage bij EGM kan ik dan ook zeker weten aanraden. Nog een tip: als je je eten bent vergeten thuis, kan je altijd even kijken in de fruit mandjes die elke week bijgevuld worden.