Stage Bouwkunde

Studeer je aan het HBO en ben je minstens 6 maanden beschikbaar?

EGM ontwerpt gezonde gebouwen, dat doen we al ruim acht decennia. Nog steeds loopt het bureau voorop met zijn doordachte ontwerpen, inzet van technologische innovaties en r&d afdeling.

Als een van de grootste internationaal werkende architectenbureaus van Nederland is EGM voortdurend in beweging. Daarom zoeken we ter versterking van ons ontwerpteam, vanaf februari 2021, een

 

STAGIAIR HBO BOUWKUNDE 

 

met uitstekende software skills en verbeeldingskracht

Over EGM

EGM is een bijzonder bureau om voor te werken. Als een van de weinige bureaus leveren we alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daardoor zijn wij in staat grote complexe projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, adviseurs, interieur, onze BIM specialisten en EGM r&d maakt dat jij deel uitmaakt van een team van specialisten met passie voor hun werk.

 

We werken aan een breed scala van opdrachten. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van interieurontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves voor zorg, overheid en industrie.  We ontwerpen voor mensen. Daarbij staat een gebouw niet op zichzelf, maar maakt altijd deel uit van de samenleving.

Jij bent

Je gaat werken in een team van technische ontwerpers waarbij je te maken krijgt met bouwtechnische aspecten.  

Je volgt de opleiding HBO Bouwkunde en hebt affiniteit met zorgarchitectuur en andere complexe opgaves. Je bent nieuwsgierig, hebt een hands-on mentaliteit en je hebt een inspirerende kijk op architectuur met een maatschappelijke drive. Enige ervaring met Revit is gewenst om snel aan de slag te kunnen.  Je bent bij voorkeur 6 maanden beschikbaar voor 5 dagen per week.

Wij bieden

Een stimulerende, informele omgeving waarin je in korte tijd alle aspecten van een  ontwerpopgave leert kennen. Je werkt direct samen met een van onze projectleiders en draait mee in het projectteam.  Zo leer je alle facetten van het ontwerpproces kennen.

Eigen initiatief en een onderzoekende houding stellen we erg op prijs, maar tegelijkertijd houden we van team spirit en bieden we je volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

 

Interesse?

Voor aanstaand semester vanaf augustus 2020 zijn wij al voorzien van stagiaires. Zoek je een stageplek vanaf februari 2021? Stuur dan je motivatie met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) naar hr@egm.nl of reageer via onderstaande knop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR-adviseur Els Janse via 078 6330 618.