Mogelijkheden voor en ervaringen van stagiairs

EGM heeft door zijn grote verscheidenheid aan projecten en diensten plaats voor stagiairs vanuit verschillende studierichtingen

EGM biedt op verschillende afdelingen stages en afstudeerplaatsen aan. Voorbeelden hiervan zijn uiteraard de architectuur- en interieurontwerpteams en modelleurs, maar ook onze ICT, Business Development en Communcatieafdeling hebben stageplaatsen.

 

Als stagiair krijg je bij ons veel kansen en mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Je draait volledig mee binnen het team, waardoor je jezelf op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Naast een meeloopstage behoort ook een afstudeerstage tot de mogelijkheden. Wanneer er specifieke onderwerpen zijn die je interesse hebben of je een bijzondere afstudeeropdracht hebt, laat het ons horen. We laten ons graag verrassen en in overleg met kunnen we kijken hoe we jouw stage kunnen invullen.

 

Een stageperiode bij EGM start doorgaans in februari of september. Als je interesse hebt in een stage bij EGM, informeer dan tijdig naar de mogelijkheden en neem contact op via HR@egm.nl of 078 6330 618.