EGM fietst (samen in het Ontwerpcollectief) de Rotterdam Charity Ride

Met een groep fietsen is een feestje!

Zaterdag 16 juli hebben drie EGM collega’s de fietsbroek aan getrokken om samen met andere partijen in het Ontwerpcollectief mee te fietsen aan de Tour de France Charity Ride. Op initiatief van Rob Niessen heeft EGM zich aangemeld en werd om 10 uur gestart met club van 16 renners aan het rondje van 80 km. Na terugkomst bij de start waren een groot aantal renners van onze ploeg nog niet helemaal voldaan en hebben nog een extra lus van 45 kilometer gemaakt.

De Charity Ride was onderdeel van het tweedaagse Rotterdam Cycling Festival op het terrein RWC Ahoy. Er was een gevarieerd programma van fietsen, muziek en diverse stands. Het project waar we als Ontwerpcollectief geld voor ophaalden, heeft als doel de kwaliteit van leven van alle kankerpatiënten vóór, tijdens en na de behandeling te verbeteren. Het onderzoek vindt plaats in het Erasmus MC Kanker Instituut; het kanker instituut levert op regionaal, nationaal en internationaal niveau een bijdrage aan de bestrijding van kanker door middel van excellente kankerzorg, baanbrekend onderzoek en optimale screening & preventie samen met hun partners.

 

In totaal is er door ons team € 2.685,- opgehaald voor het kankeronderzoek van het Erasmus MC in Rotterdam. Een prachtig bedrag voor een geweldig goed project. Een aantal deelnemers van de ploeg hebben van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte voor impact heeft, wat deze bijdrage extra mooi maakt. Het was een Topdag met prachtig weer. Iedereen bedankt voor de donaties en de positieve reacties.

 

Rotterdam bedankt en tot de volgende keer!

 

2022.07.16