Ass. ontwerper & Jr. architect

Heb jij inspirerende verbeeldingskracht en uitstekende software skills?

Wij zoeken ter versterking van ons ontwerpteam een

ASSISTENT ONTWERPER en junior architect

 

Over EGM architecten

EGM is een bijzonder bureau om voor te werken. Wij ontwerpen gezonde gebouwen, dat doen we al ruim acht decennia. Nog steeds loopt het bureau voorop met zijn doordachte ontwerpen, inzet van technologische innovaties en r&d afdeling. Als een van de weinige bureaus leveren wij alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daarom zijn wij in staat grote complexe projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, interieur, BIM en r&d zorgt ervoor dat jij deel uitmaakt van een uitzonderlijk breed team van specialisten met passie voor hun werk.

Tijdens je werkdag ervaar je de combinatie van een nauw betrokken team en complexe en unieke projecten Ondanks de grote projecten voelt het toch als een klein team met een open communicatie. De verscheidenheid aan projecten en de afwisseling van schaal tussen de verschillende projecten geeft een dynamische werkomgeving. Over voldoende afwisseling in je werkzaamheden hoef je dus niet te twijfelen.  

 

Jij bent

 • net afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst of hebt maximaal vijf jaar werkervaring,
 • nieuwsgierig en hebt een inspirerende kijk op architectuur met een maatschappelijke drive, 
 • een teamspeler, die graag verantwoordelijkheid draagt en snel kan schakelen tussen de diverse projecten,
 • zelfredzaam, eigen initiatief en een onderzoekende houding stellen we daarom erg op prijs,
 • goed in de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift),
 • bekend met alle ins en outs van softwareprogramma’s Revit, Rhino, Grasshopper en Adobe Creative Suite,
 • gemotiveerd om je nieuwe software programma’s eigen te maken en de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie te volgen (zoals VR / AR / Generative Design en BIM).

 

Wij bieden

 • een unieke sfeer, waarin we luisteren naar elkaars mening en we op gelijk niveau met elkaar praten en discussiëren,
 • een stimulerende, informele omgeving waarin je in korte tijd alle aspecten van een ontwerpopgave leert kennen. Je bent onderdeel van het ontwerpteam, waarin jij samen met ervaren architecten wisselende opdrachten en projecten uitvoert,
 • je volop kansen om je te blijven ontwikkelen, zoals het volgen van het BEP-traject,
 • je diverse gezellige bureauactiviteiten, zoals team-uitjes, onze maandelijkse borrel, etentjes, sportieve activiteiten en projectexcursies.

 

Duurzaam en voor de gebruiker

EGM streeft naar een duurzame toekomst. Als een van de grootste internationaal werkende architectenbureaus van Nederland zijn wij voortdurend opzoek naar verbeteringen op dit vlak. Hierbij passen we continu nieuwe ontwikkelingen toe op het gebied van ontwerpen, materialen, bouwen, installatie- en digitale technieken en energie. Gezondheid en circulariteit zijn vaste onderdelen in ieder project.

We werken aan een breed scala van opdrachten. Niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Curaçao, in Finland, Korea, Suriname, Saoedi-Arabië en Slowakije. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van interieurontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves. Een gebouw staat niet op zichzelf, het maakt altijd deel uit van de samenleving. We ontwerpen voor die mensen, de scholier, de onderzoeker, de verpleegkundige en de ambtenaar. Zij zijn het uitgangspunt van ons werk.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures of de mogelijkheden van een BEP-traject? Stuur dan je motivatiebrief met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) online naar ons toe, of mail of bel direct naar Agata Kowalczyk via: HR@egm.nl of 078 – 6330 618.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.