Zorginnovatieprijs 2013

Innovatief zorgconcept met ontspannen verblijf

Het Zorghotel Drie Eiken dingt mee naar de Zorginnovatieprijs Innovation to Care. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een innovatief ontwerp voor een zorginstelling. Het doel van deze wedstrijd is het stimuleren van innovatie in de zorgsector door lovenswaardige ideeën te tonen aan het grote vakpubliek en door de meest interessante ideeën te bekronen.

Ontspannen verblijf met 24/7 professionele zorg
Het Zorghotel biedt een ontspannen verblijf met de zekerheid van 24/7 professionele zorg aan patiënten die geen specifieke ziekenhuiszorg meer nodig hebben, maar die nog niet voldoende hersteld zijn om naar huis te gaan.Een verblijf in een hotel, dat voldoet aan de toegankelijkheidseisen, waar indien nodig een verpleegkundige hulp kan bieden en waar ook plaats is voor een partner of begeleider zou de ideale uitkomst kunnen bieden.

 

Breng hier uw stem uit
De winnaar van deze prijs wordt gekozen door een vakjury en door het publiek. Tot 2 oktober 2013 kan er gestemd worden op Zorghotel Drie Eiken via de website van Innovation to Care. Klik hier om direct uw stem uit te brengen op Zorghotel Drie Eiken Voor de I2C-prijs wordt onder andere samengewerkt met de Bond van Vlaamse Architecten en met ORI (de Organisatie voor Raadgevende Ingenieurs).

 

Samenwerking
Het Zorghotel Drie Eiken is een samenwerkingsverband tussen AZ Monica en het UZA. Voor de uitvoering van de plannen is een samenwerking aangegaan met Ibens, Van Laere, EGM architecten, LLOX architecten enBureau Partners