Uitbreiding Rusthof

Optimaal inspelen op de wensen van nabestaanden

Om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van de nabestaanden wordt Rusthof uitgebreid met onder andere vijf 24-uurs rouwkamers, waar nabestaanden dag en nacht terecht kunnen. Verder wordt de koffiekamer uitgebreid met 100 vierkante meter, waardoor er ook grotere groepen terecht kunnen.

Sinds mei dit jaar wordt er volop gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen van de gebouwen op begraafplaats Rusthof en krijgen de gebouwen iedere dag weer mee vorm. Zo is de koffiekamer nu zover gereed dat het dak er op kan. Half december is de nieuwe koffiekamer klaar voor gebruik. De bouw van de vijf rouwkamers is een grotere klus. De verwachting is dat in de loop van oktober het dak op het gebouw geplaatst wordt. Daarna is de afwerking aan binnen- en buitenkant aan de beurt.

 

Achter de schermen is EGM bezig met het interieur van de rouwkamers en de koffiekamer.Als alles volgens planning verloopt zijn de rouwkamers voor kerstmis 2014 klaar en kunnen er zo langzamerhand voorbereidingen getroffen worden voor een open dag eind januari of begin februari. Tijdens deze dag zijn de aula, de vernieuwde koffiekamer, de rouwkamers en het crematiegebouw open gesteld voor bezichtiging.