Innovatiefestival

EGM en Radboudumc gaan virtueel. Bekijk onze nieuwste 360° beelden van gebouw S of download onze app

Het Radboudumc organiseerde op 21 januari 2017 een innovatiefestival met inspirerende ontwikkelingen op het gebied van onder andere duurzaamheid, persoonlijke en digitale zorg en 3D & imaging. Projectmanager Gustaaf Kühne was namens EGM aanwezig met een Virtual Reality presentatie en een door EGM ontwikkelde app voor het Radboudumc. Bezoekers konden met de VR-bril alvast een kijkje nemen in gebouw S, het laatste gebouw in het vernieuwingsplan van het Radboudumc.

VR: de ultieme ontwerpbeleving

Virtual Reality (VR) wordt vaak gezien als één van de visualisatie-opties, maar dat doet geen recht aan de ultieme mogelijkheden voor architect, opdrachtgever én eindgebruiker. Zo kan je niet alleen rondkijken in een 3D-model, maar het ontwerp ook echt beleven en de ontwerpvarianten realistischer beoordelen. Daarnaast kunnen we met onze kennis van Evidence Based Design ook onderzoeken hoe we een ontwerp kunnen verbeteren, zonder dat er een kostbare fysieke testomgeving nodig is.

Gebouw S: compact en toekomstgericht

Gebouw S ondersteunt de missie en visie van het Radboudumc ondersteunt: "To Make a Significant Impact on Healthcare". Hierbij wordt de patiënt als partner beschouwd in het genezingsproces. In dit gebouw – in het hart van het Radboudumc – krijgt vooral de beschouwende en neuro-sensorische zorg een plek. Hier worden de kliniek, de poliklinieken en de stafruimten ondergebracht. Ook vormt Gebouw S de hoofdentree van het medische deel van de campus.

 

Klik hier om onze app van het Radboudumc te downloaden of bekijk de 360° graden beelden hieronder.