Academic hospital build, lessons learned

Erasmus MC en EGM architecten organiseren afscheidsseminar Bas Molenaar

November is voor Erasmus MC “De Maand van de Nieuwbouw”. Op 27 november 2014 organiseren Erasmus MC en EGM architecten samen het internationale seminar ‘Academic hospital build, lessons learned on innovative design concepts and project management’. Hier komen bijvoorbeeld onderwerpen als evidence based design en innovatieve ontwerpen voor de zorg aan bod.

Programma

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal workshops en rondleidingen, die u inzicht geven in de nieuwbouw van het Erasmus MC. De middag is gereserveerd voor twee plenaire sessies, waarin organisatorische, medische en architectonische onderwerpen elkaar afwisselen. Naast een afvaardiging van het Erasmus MC zullen ook de heer prof. Kirk Hamilton (USA), één van de grondleggers van Evidence Based Design en uiteraard projectarchitect prof. Bas Molenaar aan het woord komen.

Afscheidsreceptie Bas Molenaar

Aansluitend aan het seminar wordt ter ere van Bas Molenaar een afscheidsreceptie gehouden in verband met zijn vertrek bij EGM architecten en als projectarchitect van het Erasmus MC.